آموزش آشپزی,سینه مرغ گریل شده,نکاتی برای پخت مرغ گریل شده,طعم دار کردن مرغ گریل شده,پخت انواع غذا با مرغ,مواد لازم برای سینه مرغ گریل شده,نحوه پخت سینه مرغ گریل شده,طرز تهیه گریل مرغ
آموزش طرز تهیه سینه مرغ گریل شده و خوشمزه آموزش آشپزی
طرز تهیه برای سینه مرغ گریل شده :
ابتدا مواد سس : ماست، آبلیمو، گشنیز، روغن زیتون، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، نمک و فلفل رو با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل کاسه ریخته و با سس ترکیب کنید. حالا یک کیسه پلاستیکی روی ظرف کشیده و آن را برای تمام شب یا دو ساعت داخل یخچال بگذارید.
آموزش طرز تهیه سینه مرغ گریل شده و خوشمزه
طرز تهیه سینه مرغ گریل شده
سینه مرغ گریل شده را نباید بیش از اندازه روی حرارت گذاشت چون خشک می شود
مواد لازم برای سینه مرغ گریل شده :
طرز تهیه برای سینه مرغ گریل شده :
ابتدا مواد سس : ماست، آبلیمو، گشنیز، روغن زیتون، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، نمک و فلفل رو با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل کاسه ریخته و با سس ترکیب کنید. حالا یک کیسه پلاستیکی روی ظرف کشیده و آن را برای تمام شب یا دو ساعت داخل یخچال بگذارید.
اگر از گریل گازی استفاده می کنید آن را با حرارت بالا گرم کنید و اگر از نوع زغالی آن استفاده می کنید، زغال ها را آماده کنید. اجازه بدهید که یک طرف گریل حرارت کمتری از طرف دیگر داشته باشد. اگه گریل ندارید، می توانید از ماهیتابه های چدنی طرح گریل استفاده کنید.
دو طرف مرغ ها را روی حرارت بالا و مستقیم گریل کرده و بعد آن ها را به آن طرفی از گریل که حرارت کمتری دارد بگذارید. درب گریل را گذاشته و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ ها به خوبی بپزند.
حواستان باشد که اگر مرغ بیش از اندازه روی حرارت باشد خشک می شود.
افطاری را با نوشیدنی هندوانه خنک سپری کنید,رفع تشنگی در ماه رمضان با نوشیدنی هندوانه ای,نوشیدنی های افطاری زیبا و خوشمزه مخصوص خانم های جوان,نوشیدنی های هندوانه ای خنک مخصوص افطار2015
نوشیدنی هندوانه ای خوشمزه مناسب تابستان و افطار ماه رمضان افطاری را با نوشیدنی هندوانه خنک سپری کنید
این نوشیدنی بسیار خنک و با طراوت است.به جای اینکه هندوانه را با یخ در مخلوط کن مخلوط کنید،تنها قطعه های هندوانه را در مخلوط کن بیاندازید و نصف آن را در قالب های یخ بریزید. هنگامی که قالب یخ هندوانه ای به دست آمد قالب های یخ را با تکه های موز یخ زده ای که از قبل تدارک دیده اید در مخلوط کن بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.میتوانید از نعنا و لیمو هم برای تزیین این نوشیدنی استفاده کنید.
نوشیدنی هندوانه ای خوشمزه مناسب تابستان و افطار ماه رمضان
نوشیدنی های هندوانه ای برای فصل گرما
اگر در فصل تابستان معمولا احساس گرما و خشکی در بدنتان میکنید، نوشیدنی هندوانه بهترین روش برای مرطوب کردن بدن و بهتر شدن حال عمومی شما در فصل گرماست. هندوانه علاوه بر میزان آب بالایی که به بدن میدهد دارای ویتامین ها و مینرال هایی از قبیل تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامی B6 ، فولات، فسفر، منگنز، سلنیوم، لیکوپن و بئاتین است.
در ضمن تحقیقات نشان داده است که هندوانه فشار خون را کاهش میدهد، التهاب را آرام میکند و ماهیچه های دردناک را تسکین میدهد. حالا برای یادگیری بهترین انواع نوشیدنی هندوانه آماده باشید.
نوشیدنی هندوانه یخی
نوشیدنی هندوانه یخی
این نوشیدنی بسیار خنک و با طراوت است.به جای اینکه هندوانه را با یخ در مخلوط کن مخلوط کنید،تنها قطعه های هندوانه را در مخلوط کن بیاندازید و نصف آن را در قالب های یخ بریزید. هنگامی که قالب یخ هندوانه ای به دست آمد قالب های یخ را با تکه های موز یخ زده ای که از قبل تدارک دیده اید در مخلوط کن بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.میتوانید از نعنا و لیمو هم برای تزیین این نوشیدنی استفاده کنید.
نوشیدنی خوشمزه موهیتوی هندوانه مناسب در فصل گرما فصل گرما و نوشیدنی هندوانه موهیتوی خوشمزه
به این دلیل که هندوانه شیرین است.،شما میتوانید از یختن شکر در این موهیتو خودداری کنید.برای درست کردن موهیتوی هندوانه،ابتدا تکه های هندوانه را در مخلوط کن بریزید و پس از مخلوط کردن در یک الک با بافت ریز ریخته و فشار دهید تا جایی که امکان دارد آب هندوانه به صورت مایع خارج شود.
نوشیدنی خوشمزه موهیتوی هندوانه مناسب در فصل گرما
نوشیدنی موهیتوی هندوانه
نوشیدنی موهیتوی هندوانه
به این دلیل که هندوانه شیرین است.،شما میتوانید از یختن شکر در این موهیتو خودداری کنید.برای درست کردن موهیتوی هندوانه،ابتدا تکه های هندوانه را در مخلوط کن بریزید و پس از مخلوط کردن در یک الک با بافت ریز ریخته و فشار دهید تا جایی که امکان دارد آب هندوانه به صورت مایع خارج شود.
سپس در یک ظرف دیگر،آب یک عدد لیمو ،یک دسته کوچک برگ نعنا و آب هندوانه را با هم مخلوط کنید و چند قالب یخ درون ظرف بیاندازید و بگذارید تا طعم آن ها با هم مخلوط شود.موهیتوی هندوانه شما حاضر است.
برای دیدن ادامه نوشیدنی ها و آشپزی اینجا کلیک کنید: آشپزی
نوشیدنی خوشمزه هویج هندوانه مناسب فصل گرما فصل گرما و نوشیدنی هویج هندوانه خوشمزه
این نوشیدنی خیلی ساده است.آب هویج ،آب هندوانه و آب پرتقال را بگیریدسپس با یکدیگر مخلوط کنید.یک عدد لیمو را آب بگیرید و به این مخلوط به همراه یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید..این نوشیدنی بسیار مناسب در تابستان برای سلامت چشم ها و جلوگیری از کم آبی بدن است.
نوشیدنی خوشمزه هویج هندوانه مناسب فصل گرما
نوشیدنی هویج هندوانه
نوشیدنی هویج هندوانه
این نوشیدنی خیلی ساده است.آب هویج ،آب هندوانه و آب پرتقال را بگیریدسپس با یکدیگر مخلوط کنید.یک عدد لیمو را آب بگیرید و به این مخلوط به همراه یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید..این نوشیدنی بسیار مناسب در تابستان برای سلامت چشم ها و جلوگیری از کم آبی بدن است.
آموزش شیرینی الماسی,شیرینی ترکیه,طرز تهیه شیرینی الماسی,شیرینی یک تخم مرغی,شیرینی آسان,شیرینی کاکائویی
رسپی شیرینی الماسی خوشمزه ترکیه ای شیرینی ترکیه
در کاسه کره نرم شده رویش شکر ریخته و با دست هم میزنیم تا شکر در داخل کره حل شود سپس تخم مرغ را ریخته کاکائو و وانیل و بکینگ پودر را می ریزیم و ارد را هم اضافه کرده و هم مزنیم آنقدر هم میزنیم تاهمه مواد ترکیب و یکدست شود خمیر باید بدست نچسبد از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته در دست گرد می کنیم و در پودر شکر غلطانذه و در سینی فر می چینیم و با انگشت اول وسط شیرینی ها فرو کرده تا گود شود در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم و 20 دقیقه می پزیم. وقتی شیرینی ها پخت از فر در آورده می گذاریم کمی سرد شود و شکلات ذوب شده ریخته رویش و قسمتهایی که خالی مانده با قاشق پر میکنیم
رسپی شیرینی الماسی خوشمزه ترکیه ای
رسپی شیرینی الماسی ترکیه
رسپی شیرینی الماسی ترکیه
آیا بدنبال تهیه شیرینی الماسی هستید؟ این رسپی خیلی آسانی از شیرینی الماسی است
مواد لازم :
کره 200 گرم
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
کاکائو 2 فاشق
بکینگ پودر نصف پاکت
وانیل 1 پاکت
2.5-3 لیوان آرد
رویه :
شکر
شکلات ذوب شده
طرز تهیه:
در کاسه کره نرم شده رویش شکر ریخته و با دست هم میزنیم تا شکر در داخل کره حل شود سپس تخم مرغ را ریخته کاکائو و وانیل و بکینگ پودر را می ریزیم و ارد را هم اضافه کرده و هم مزنیم آنقدر هم میزنیم تاهمه مواد ترکیب و یکدست شود خمیر باید بدست نچسبد از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته در دست گرد می کنیم و در پودر شکر غلطانذه و در سینی فر می چینیم و با انگشت اول وسط شیرینی ها فرو کرده تا گود شود در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم و 20 دقیقه می پزیم. وقتی شیرینی ها پخت از فر در آورده می گذاریم کمی سرد شود و شکلات ذوب شده ریخته رویش و قسمتهایی که خالی مانده با قاشق پر میکنیم